Review over "Las Vegas-seizoen 2"

gepubliceerd 12-10-2017 | Ben80
Lid Sinds : 29-01-2016
Reviews : 460
Leden die jou vertrouwen : 9
Over mij :
Super
Voordelen Spannend scenario, professionele cast, geniale cameratechnieken.
Nadelen Geen.
Uitzonderlijk
Waar voor je geld
Verhaal
Acteerprestaties
Onderwerp
Spanning

"Snoop Dogg in Vegas"

Las Vegas-seizoen 2

Las Vegas-seizoen 2

Specificaties
Genre: Dramedy
Start: 22 september 2003
Einde: 20 februari 2008
Speelduur: 41 minuten
Land van oorsprong: Verenigde Staten
Taal: Engels
Bedenker: Gary Scott Thompson
Muziek:Charlie Clouser
Cast:
James Caan
Josh Duhamel
Nikki Cox
James Lesure
Vanessa Marcil
Molly Sims
Marsha Thomason
Tom Selleck
Introductie
De serie Las Vegas speelt zich af in het Montecito Hotel & Casino. Zij bezitten hun eigen bewakingsteam onder leiding van Big Ed Deline en zijn nogal scherpe partner Danny McCoy.
Ze zijn met name op zoek naar zogenaamde ´cheaters´ ofwel mensen die vals spelen en dit is alles behalve makkelijk. Het gaat er keihard aan toe.
Seizoen 2
Dit seizoen staat het bijzondere professionele surveillance team van het Montecito hotel weer centraal. Er zijn in seizoen 2 namelijk nog meer cheaters en iedereen zal dus in het casino op scherp moeten staan als ze de gehaaide valsspelers op heterdaad willen betrappen.
Danny keert daarbij terug alleen hij heeft een shock door de oorlog opgelopen. Mary is blij dat hij terug is maar hij gedraagd zich nogal bizar op zijn zachts gezegd.
Camerawerk+Montage
Wat bijzonder is aan Las Vegas is dat dit een serie is die gebruik maakt van zeer fantastische camerahoeken en montagetechnieken. Alles wordt per detail getoond, en dan met name de mooie stad Las Vegas en de fantastische strip. Verwacht heel wat bijzondere shots. Als kijker zie je de casino´s van binnen en buiten.
Goede cameratechnieken naar mijn mening en heel uniek.
Cast
Vrijwel alle acteurs en actrices binnen de vaste cast van Las Vegas acteren geweldig vind ik. Er is een sterke interactie tussen de spelers aanwezig.
James Caan is met name zeer opvallend. Hij is een Amerikaans acteur, onder andere bekend door zijn rol als Sonny Corleone in The Godfather. Ik vind het fantastisch dat hij in deze serie speelt, zijn uiterlijk maar ook zijn acteerverleden past gewoon in Vegas. Hij kan professioneel en zakelijk zijn maar ook wel weer grappig en emotioneel. Ik vind hem overtuigend acteren en dat is wat mij betreft qua spel het belangrijkste.
Muziek
De intro van de serie is super goed en na een tijdje absoluut herkenbaar. Verder zijn er soms wat achtergrond deuntjes te horen en dat wekt actie en spanning op. De deuntjes zijn modern, en soms klassiek, al met al past het bij Las Vegas.
Eindconclusie
Las Vegas seizoen 2 is naar mijn mening een echt topseizoen. Er zijn allereerst heel veel bekende gezichten te zien als Alec Baldwin, Jon Lovitz en rapper Snoop Dogg. Dat maakt dit seizoen net even wat specialer naar mijn mening. Het biedt toch een leuke draai aan het verhaal en ergens is het ook realistisch want normaliter in Vegas loopt heel Hollywood er rond.
Het acteerwerk is subliem te noemen, James Caan is fantastisch in de serie en zorgt voor een extra spanning naar mijn mening. Daarbij genoot ik van het scenario; goed materiaal.
Ik geef Las Vegas seizoen 2 ruim vijf sterren, ik vond het zelfs net iets beter nog dan het eerste seizoen!!

Beoordeling van de community

Deze review is 28 keer bekeken en voor beoordeeld
100% :
> De beoordeling van deze review begrijpen.
Uitzonderlijk

Commentaar over deze review

  • Liah gepubliceerd 13-10-2017
    Top
  • Maria100 gepubliceerd 13-10-2017
    Top...
  • DimmuBorgir gepubliceerd 13-10-2017
    goed
  • Heb je wat aan deze review gehad? Heb je een vraag? Meld je aan met je Ciao account en laat een bericht achter aan de auteur. Aanmelden

De meest populaire soortgelijke producten

Productinformatie : Las Vegas-seizoen 2

Productbeschrijving fabrikant

DVD - TV Series - DVD Video

Kenmerken

Merk: DVD

EAN: 5050582443677

Format: DVD

Ciao

Op Ciao vermeld sinds: 15/06/2009