Closer - Seizoen 4

Community afbeeldingen

Closer - Seizoen 4

Acteur(s): Robert Gossett, Kyra Sedgwick, Jon Tenney, J.K. Simmons, G.W. Bailey, Corey Reynolds

> Zie de productspecificaties

60% positief

1 reviews van de community

Review over "Closer - Seizoen 4"

gepubliceerd 14-11-2017 | Ben80
Lid Sinds : 29-01-2016
Reviews : 451
Leden die jou vertrouwen : 9
Over mij :
Goed
Voordelen Spannend scenario, professionele cast, goede cameratechnieken.
Nadelen Iets minder sterk dan vorige seizoenen.
Uitzonderlijk
Waar voor je geld
Verhaal
Acteerprestaties
Onderwerp
Spanning

"Vorige seizoenen waren spannender maar nog steeds prima"

Closer - Seizoen 4

Closer - Seizoen 4

Specificaties
Genre: Drama, Misdaad
Land van oorsprong: Verenigde Staten
Taal: Engels
Start: 13 juni 2005
Speelduur: 60 minuten
Bedenker: James Duff, Michael M. Robin, Greer Shephard
Muziek: James S. Levine
Cast:
Kyra Sedgwick
J.K. Simmons
G.W. Bailey
Michael Paul Chan
Raymond Cruz
Anthony John Denison
Corey Reynolds
Robert Gossett
Gina Ravera
Jon Tenney
Introductie
De serie The Closer is een Amerikaanse politieserie. Het draait om Brenda Johnson. Ze gaat verhuizen van Atlanta naar Los Angeles en wordt het hoofd van de speciale eenheid van de Los Angeles Police Department. Deze eenheid is opgericht om gevoelige kwesties op te lossen, bijvoorbeeld de moord op een beroemdheid in Hollywood. Johnson is zeer talentvol in haar baan maar bikkelhard. Ze wordt door haar collega´s Scarlett O'Hara genoemd.
Seizoen 4
Brenda onderzoekt een brand in Griffith Park, terwijl ze met tegenzin wordt geschaduwd door een LA Times reporter genaamd Ricardo Ramos. Zaken worden nogal ingewikkeld wanneer een lichaam wordt gevonden. Ook vestigen Brenda en Fritz zich in hun nieuw huis, maar ze hebben opeens een onverwachte, en zeer ongewenste bezoeker.
Een 13 jarige jongen die geadopteerd is verdwijnt opeens. Brenda moet bepalen of het om weggelopen gaat of het een ontvoering is.
Camerawerk+Montage
Wat bijzonder is aan The Closer is dat dit een serie is die gebruik maakt van zeer mooie camerahoeken en montagetechnieken. Alles wordt kundig getoond. Verwacht best wat bijzondere shots. Spanning staat centraal hier.
goede cameratechnieken naar mijn mening, hier zit een professioneel team achter.
Cast
Vrijwel alle acteurs en actrices binnen de vaste cast van The Closer acteren zeer sterk vind ik. Er is een uitstekende interactie tussen de spelers aanwezig.
Kyra Sedgwick is een Amerikaanse actrice en met name zeer opvallend vind ik. Ze won voor haar hoofdrol onder meer een Golden Globe. Ze kan professioneel en kil zijn maar ook wel weer zacht en emotioneel. Ik vind haar overtuigend spelen, het raakt me absoluut.
Muziek
De intro van de serie is prima en na een tijdje best herkenbaar. Verder zijn er soms wat achtergrond deuntjes te horen en dat wekt actie en spanning op. De deuntjes zijn modern, en bezit thriller details.
Eindconclusie
The Closer seizoen 4 vond ik prima maar net iets minder spannend. Het is zeer bijzonder nog steeds maar de verhaallijnen waren gewoon niet zo boeiend als vorige seizoenen. Dat kan want ik vond het begin van deze serie zeer sterk en vaak is het moeilijk voor schrijvers om dat niveau te behouden.
Ik ben wel nog steeds onder de indruk van Hollywood als locatie en het acteerwerk is goed. Iedereen in het team speelt overtuigend. Dit seizoen is alleen wat grauwer, wat harder en er komt een stukje verdriet in voor. Toch een goed concept.
Ik geef ruim 3 sterren voor het vierde seizoen van The Closer en ik raad de serie absoluut aan.

Beoordeling van de community

Deze review is 14 keer bekeken en voor beoordeeld
100% :
> De beoordeling van deze review begrijpen.
Uitzonderlijk

Commentaar over deze review

  • rinajansen gepubliceerd 16-11-2017
    duidelijke review
  • Maria100 gepubliceerd 15-11-2017
    Top...
  • ronald_ve gepubliceerd 14-11-2017
    Super
  • Heb je wat aan deze review gehad? Heb je een vraag? Meld je aan met je Ciao account en laat een bericht achter aan de auteur. Aanmelden

De meest populaire soortgelijke producten

Productinformatie : Closer - Seizoen 4

Productbeschrijving fabrikant

Acteur(s): Robert Gossett, Kyra Sedgwick, Jon Tenney, J.K. Simmons, G.W. Bailey, Corey Reynolds

Kenmerken

Long Name: Closer - Seizoen 4

Produkttyp2: TV en Series

Produkttyp1: DVD Video

Acteur(s): Corey Reynolds; G.W. Bailey; J.K. Simmons; Jon Tenney; Kyra Sedgwick; Robert Gossett

Format: DVD

Beschikbare Ondertitels: Deens; Duits voor Doven- en Slechthorenden; Engels voor Doven- en Slechthorenden; Frans; Nederlands; Zweeds

Studio(s): Warner Home Video

Classificatie: Vanaf 12 jaar

Kijkwijzer: Angst; Grof Taalgebruik

Releasedatum: 17.11.2010

Aspect Ratio: 16:9; 1.78:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Speelduur: 615

Ciao

Op Ciao vermeld sinds: 18/07/2011