CSI New York-seizoen 2 deel 2

Community afbeeldingen

CSI New York-seizoen 2 deel 2

DVD - TV Series - DVD Video

> Zie de productspecificaties

80% positief

1 reviews van de community

Review over "CSI New York-seizoen 2 deel 2"

gepubliceerd 26-09-2017 | Ben80
Lid Sinds : 29-01-2016
Reviews : 451
Leden die jou vertrouwen : 9
Over mij :
Super
Voordelen Fantastisch gemonteerd, uniek scenario, zeer professionele cast.
Nadelen Geen.
Uitzonderlijk
Waar voor je geld
Verhaal
Acteerprestaties
Onderwerp
Spanning

"CSI NY seizoen 2; de stad die nooit slaapt"

CSI New York-seizoen 2 deel 2

CSI New York-seizoen 2 deel 2

Specificaties
Genre: Thriller, Misdaad
Land van oorsprong: Verenigde Staten
Taal: Engels
Start: 22 september 2004
Einde: 22 februari 2013
Speelduur: 45 minuten
Bedenker: Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn en Ann Donahue
Producent: Jerry Bruckheimer
Cast:
Gary Sinise
Sela Ward
Melina Kanakaredes
Carmine Giovinazzo
Anna Belknap
Eddie Cahill
Hill Harper
Vanessa Ferlito
Robert Joy
Introductie
CSI New York is de tweede spin-off serie van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. De originele serie speelt zich af in Las Vegas maar CSI New York speelt zich echter af in New york. Het draait volledig om een forensisch team die verschillende criminele zaken onder de loep gaat nemen. Ze moeten misdaden oplossen zoals moord, roof, verkrachting etc. In een forensisch laboratorium onderzoekt het team het lijk door onder andere de DNA te analyseren. Dit wordt gedaan met hightechapparatuur en de kijker kan meegenieten want elk detail wordt getoond.
CSI New York werd uitgezonden van 2004 tot en met 2013.
Seizoen 2
Stella en Danny onderzoeken een moord wanneer een sieraden ontwerper dood wordt aangetroffen. Het bizarre is dat de man een bh draagt die hij zelf ontworpen en gemaakt heeft. Het is echter niet zomaar een bh; het is maar liefst acht miljoen dollar waard.
Aiden richt zich ondertussen op een belangrijke verkrachtingszaak en is vastbesloten om de man te stoppen voordat hij opnieuw gaat verkrachten en slachtoffers maakt. Ook valt er een man van The Empire State Building.
Camerawerk+Montage
Wat bijzonder is aan CSI is dat dit een serie is die gebruik maakt van zeer unieke camerahoeken en montagetechnieken. Alles wordt per detail getoond, bijvoorbeeld bloedspetters. Natuurlijk moet de kijker wel tegen een stootje kunnen want er worden ook organen getoond en geanalyseerd wat de schade is en hoe en waar de kogel iemand heeft doorboort.
Het is echter uitermate interessant om dit te zien want het is ergens leerzaam. Ook is het gewoonweg wondermooi in elkaar gezet. Prachtige cameratechnieken naar mijn mening en heel uniek. Natuurlijk staat New York de grootste stad van de Verenigde Staten. ook centraal. Ik bespeurde veel imposante shots en de The Big Apple komt uitstekend naar voren.
Cast
Vrijwel alle acteurs en actrices binnen de vaste cast van CSI acteren zeer kundig vind ik. Er is een sterke interactie aanwezig tussen de spelers.
Gary Sinise is een Amerikaanse acteur en filmregisseur. Van 2004 tot 2013 speelde hij de rol van detective Mac Taylor, de leider van het New Yorkse CSI team. De acteur speelt zeer overtuigend naar mijn mening en vol met emotie. Zo zit hij duidelijk nog steeds met de dood van zijn vrouw, Claire Conrad Taylor die bij de Terroristische aanslagen op 11 september 2001 om het leven is gekomen. Hij is een echte leider, ik vind hem geloofwaardig en zeer professioneel.
Muziek
De titelsong van CSI New York is Baba O'Riley van The Who. Het is een Engelstalig nummer en in 1971 opgenomen in Londen. Absoluut gepast en zeer goed.
Verder zijn er soms wat achtergrond deuntjes te horen en dat wekt actie en spanning op etc.
Wat opvalt is dat CSI de moordzaken dus per detail toont, dus bijvoorbeeld de analyses van de dode lichamen en dit wordt vaak zonder geluid maar wel met mysterieuze, spannende achtergrondmuziek gedaan.
Eindconclusie
CSI: NY seizoen 2 is uitermate goed. Wat ik zelf leuk vind aan de serie is dat New York goed in beeld komt, het is wat dat betreft heel realistisch. Verwacht bijvoorbeeld moorden rondom The Empire State Building. Het verzamelen van bewijs is ook indrukwekkend door het team, ik vind de serie echt zeer leerzaam. Zo weet ik nu alles over, haren, vingerafdrukken, DNA en bloedspetters en nog veel meer. De acteurs zijn geniaal en ik kan echt van het spel genieten. Nogmaals CSI New York is wat harder, het gaat er grof aan toe en dit zijn keiharde moordzaken. Het is niet zoetsappig.
Ik geeft CSI: NY seizoen 2 ruim vier sterren; geen vijf want ik vind de originele CSI iets beter maar dit is ook zeer spannend.

Beoordeling van de community

Deze review is 107 keer bekeken en voor beoordeeld
100% :
> De beoordeling van deze review begrijpen.
Uitzonderlijk

Commentaar over deze review

  • bianca101 gepubliceerd 27-09-2017
    Prima
  • Maria100 gepubliceerd 27-09-2017
    Mooi..
  • ronald_ve gepubliceerd 27-09-2017
    Goed
  • Heb je wat aan deze review gehad? Heb je een vraag? Meld je aan met je Ciao account en laat een bericht achter aan de auteur. Aanmelden

De meest populaire soortgelijke producten

Productinformatie : CSI New York-seizoen 2 deel 2

Productbeschrijving fabrikant

DVD - TV Series - DVD Video

Kenmerken

Merk: DVD

EAN: 8714025509449

Format: DVD

Ciao

Op Ciao vermeld sinds: 15/06/2009